Jordan Brand zal de Goedkope Jordans 12 “Flu Game”


Dit kwartaal, Jordan Brand zal de Kopen Goedkope Jordans gegraveerd versie, heeft gewekt grote bezorgdheid lancering van een grote ticket fans. Het is nog steeds de klassieke zwarte en rode kleur jurk, vamp en de gegevens worden gebruikt leer materiaal, bijna het eerste jaar van volledige naleving van de OG-versie, als geheel ademt een nostalgische sfeer.  Het is gemeld dat de schoen zal te koop zijn op 28 mei, geprijsd op $ 190, als vrienden niet te missen.Duurde een lange tijd, totdat uiteindelijk geen waarschuwingen in een schoenenwinkel op de verkoop, natuurlijk, het aantal zeldzame, maar ook veel mensen niet weten, zodat Jordan Brand dat paar is eindelijk beschikbaar voor verkoop, is verkocht in 2/13.
Jordan Brand dit weekend zal officieel te koop zijn deze Goedkope Jordans Nederland kleur van de Nieuwe Jordans 9 Low, terwijl de schoenen van slangenleer lichaam voegt u ook structuur slangenhuid naam. Alle in eerbetoon aan Michael Jordan en geschiedenis.In de tijd voor de officiële verkoop, het netwerk heeft vandaag de volgende set van de eerste echte schot Mito, geïnteresseerde vrienden wenst te april vorig jaar, de samenwerking door de Jordan Brand en Drake merk preview.Dat “OVO” joint, paar Jordan 10 is echt sensationeel!
Dit jaar NCAA finale in de Vrouwen Jordan Schoenen van het creëren van een aantal van de sterkste, de sterkste finale, de sterkste overlevering, evenals de sterkste expressie pakket, Vader Joe weer geparodieerd, maar in ieder geval Nike en Jordan Brand is de grootste winnaar dit jaar, de laatste van de twee partijen om hun school teken, en snel kijken naar twee universiteiten laarzen in de finale van het, omdat er zo veel in de geschiedenis van de sterkste, moet de sterkste in de geschiedenis voetnoot niet slecht zijn vrienden .

Tags: , , ,