Hoe om goedkope jordan schoenen bestellen?


Jordan Brand verlaten de Heren Jordan 11 Bred nu al een tijdje en dus we eindelijk een kans om de sneaker eren de manier waarop we zouden moeten. Het merk heeft meegebracht een colorway uit 2001 die werd gegeven een hoge prijs op het doorverkopen markt.Doel is de Air Jordan XI (11) Low Retro “Cherry” in wit, zwart en varsity rood. De Air Jordan XI (11) model is altijd al de meest gewilde paar AJ’s en de laatste tijd is er veel tumult veroorzaakt na de “Concord” release afgelopen vakantieseizoen. Voor deze zomer Jordan Brand brengt ons een traktatie met deze laag uitgesneden AJ XI model dat een overwegend witte bovenkant met hints van zwarte en varsity rood kenmerkt.
De Air Jordan 13 Alle Roze Dames sport een rijke, donkere bovenste, gelaagdheid een marine lakleren spatbord op de bijpassende Cordura bovenste mesh. Dat is gestapeld boven op een heldere, grimmig contrasterende witte tussenzool en, belangrijker nog, dat kauwgom bruine zool. Het resultaat is perfect – de inherente vintage feel van gom bruin, naast elkaar door de steeds eigentijdse stijl van de XI.The rode zool van de look die alleen Jordan Brand kan ontwerpen voltooid. Voor al uw demping en ondersteuning nodig heeft, de Retro 11 heeft een Phylon tussenzool met een full-length Air-Sole eenheid en koolstofvezel schacht plaat om uw arch.While ondersteunen deze geen officiële beelden, de Air Jordan 11 Retro Laag in de ‘Cherry’ colorway is ingesteld op los in het voorjaar van 2016, en deze moeten een must agent voor de perfecte zomer sneaker zijn. Oorspronkelijk uitgebracht in 2001, deze maken een langverwachte terugkeer van dit jaar, de datum en info te komen officiële release.
De Goedkope Jordans Nederland oorspronkelijk uitgebracht in 2001. 15 jaar na de oorspronkelijke release, de Air Jordan 11 lage rendementen met de rode lakleren spatbord. De retro-versie van de ‘Varsity Red’ colorway is voorzien van de traditionele ballistisch nylon bovenkant met de iconische lakleer – in Varsity Red – overlays. Een Phylon tussenzool met een full length Air unit is onder de voeten. Om het allemaal af te ronden, we hebben een doorschijnende zool, dat is niet helemaal blauw, met Varsity Red visgraat pods. Andere iconische details over de Air Jordan 11 Low ‘Varsity Red’ zijn onder meer “Jordan Jumpman” op de tong, de ’23’ op de hiel en de Jumpman logo op de hiel, dit keer in, natuurlijk, Varsity Red http://www.kopengoedkopejordans.com/product-categorie/heren-air-jordan-xxx/.

Tags: , ,