Air Jordan 13 Alle Roze Dames Schoenen verkoop


In de viering van Ken Griffey Jr. krijgen verkozen tot de 2016 klasse van de National Baseball Hall of Fame, is Heren Jordan 11 Bred ingesteld op zijn eerste handtekening sneaker terug te brengen, de Air Griffey Max 1. Kicking off dingen voor deze bijzondere retro run is het origineel “Emerald” of “Fresh water” colorway, het laatst gezien in 2009.They komen in een Seattle Mariners thema zoet water, wit, zwart varsity rood colorway. Met een zwart-gebaseerde nubuck bovenkant met vers water en witte accenten samen met kleine hits van rood.
Geniet van de officiële onderstaande afbeeldingen van de  Air Jordan 13 Alle Roze Dames in zoet water, wit, zwart varsity rood. Als u geïnteresseerd bent in het kiezen van deze up bent wanneer ze vrij te geven, in contact op met uw lokale plekken om te zien of ze zullen ontvangen. Dit gloednieuwe Air Jordan 12 is gekleed in een Gym rood, zwart en wit kleurenschema. De schoen is voorzien van een full Red-gebaseerde tuimelde lederen bovenkant met witte getextureerde detaillering overlays en Black innerlijke interieur dat rust boven een volledig wit rubber outsole.Custom inlegzolen met hall of fame carrière “24ever” branding eer Griffey’s.
Deze “New York City” editie van de Goedkope Jordans Nederland komt gekleed in een zwart, Dark Grey Metallic en Gold Coin kleurenschema. De schoen is geïnspireerd op Vrijheidsbeeld van de stad en is voorzien van een Black tuimelde lederen bovenkant met Grey Metallic detaillering en gouden accenten. Afwerking van de look is de naam van de stad ‘NYC’ geborduurd op de kraag op het gebied van de traditionele ’23 / 45 ‘number.This “NYC” Air Jordan 10 vrijlating uit de stad Pack zal op grote schaal beschikbaar zijn lancering als algemeen release.
Dames Air Jordan 13 Alle Roze

Tags: , ,