2016 Nieuwste Air Jordan 11 Space Jam Schoenen Kopen


Jordan gebruikte de Goedkope Jordan Schoenen ondanks worstelen met een resterende voeten verwondingen. De schoen die als eerste mid-jaren ’90 afhankelijkheid van omvangrijke riemen gesymboliseerd, dikke zolen dus als Nike bood een vervanging schoen, Jordanië verworpen wetende dat zou schadelijk zijn voor zijn merk. Of het niet voor uw besluit kunnen we misschien niet hebben het milieu Jordan 8 “Cigar” en Jordans 8 “Champagne” gezien. De 2 paren zal worden op 25 juni. De Champagne gedeelte wordt gesymboliseerd door middel van een duidelijke Light Bone and Metallic Gold combinatie zoals de sigaar paar kenmerkt een onheilspellende zwarte bovenste benadrukt door feestelijke confetti spikkels.
De Jordan 11 Zwart Rood kopen gouden medaille is echt een bevrijding van Jordan Brand waar de Olympische Spelen van 2016 gebeurt in Rio zal vieren en het is geïnspireerd door particulieren te kiezen voor de Gold.This Discount Nieuwe Jordans 5 voor die Olympische spelen is verkrijgbaar in wit-gekleurd, Black and Gold Metallic Gouden muntstuk dat is een beetje niet hetzelfde als vorige releases. Het bovendeel krijgen een wit gekleurd huishouden leer behandeling, terwijl Black detailleren runs met de tussenzool, voering en top oogjes. Metallic Goud wordt geplaatst rond de tong, kant sloten en vlammen met een gespikkelde overlay rond de tussenzool. De final touch is echt een doorschijnende zool.
Een ander klein gat boven is gedaan in goud kleur toegevoegd aan de pop van Jordan 11 space jam Nederland . Air Jordan 12 GS Jordan 11 Black Red Super Violet release datum is ingesteld op deze zomer, dat is een ander van de Air Jordan12 kind exclusieve release.Dressed in zwart, metallic Venus en Hyper paarse kleurstelling debuut. Deze Air Jordan 12 met een volledig zwart-gebaseerde ultra violet paars en zetten het accent op de tong metalen kant loop trail op de secundaire bekleding, terug hak en zool metaal.
Jordan 11 space jam Nederland